Odottavan aika on pitkä

On ollut hieman rankka viikko henkilökohtaisen elämän vaikeuksien vuoksi. Onneksi asioilla on tapana järjestyä tai siis ainakin olen järjestänyt asiat niin hyvin kuin osaa. Kaikki ei vain ole kiinni siitä omasta panoksesta.


Olen saanut jotain aikaankin. Nyt on vakuutukset kilpailutettu. En ole vielä valinnut itselleni sopivinta vaihtoehtoa, mutta katsotaan tässä huomisen aikana, että mihin kallistun. Huonoja puolia kilpailuttamisessa oli ehdottomasti puhelut. Olin muutenkin todella kiireinen ja samalla vastailin puhelimeen samoja asioita toistelleen. Eli siis ajankohdan olisin voinut valita toisin.


Säästäminen ei ole mennyt putkeen. Torstaina alkaakin omien menojen tarkkailu. Odotan jo innolla excelin täydentämistä. Pitääkin tällaisella hatarapäällä säilyttää kaikki kuititkin. Käyn vielä usein kaupassa. Meillä ei tulla näkemään kerran viikossa shoppailua, koska pidän siitä, että voin käydä milloin haluan kaupassa. Ei varmasti se kaikista järkevin ratkaisu oman talouden kannalta. Tässäkin voisin muuttua, mutta...Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Marraskuun budjetti

Ensimmäinen blogitekstini